Mickelthorn Mayhem (Bizz).

 
Mickelthorn Mayhem oftewel Bizz zoals we haar thuis kennen is een zeer snel hondje, ze heeft een mooie blikvangende stijl, veel will to please en is een kanon in de dichte dekking. Ze is een goede betrouwbare apporteur die alles binnen weet te brengen.
We hebben Bizz op enkele veldwedstrijden uit gebracht dit seizoen (2015), op de eerste wedstrijd had ze twee mooie lopen helaas zonder wild wat ons geen kwalificatie op heeft kunnen leveren. De tweede wedstrijd leverde ons een 4e plaats op met de kwalificatie Goed. De laatste drie wedstrijdenis is ze helaas op de flush ingesprongen en werd geelimineerd........ passievolle honden, je hebt er je handen vol aan! Niettemin, ze is een genot om mee te werken of het nu om de practische jacht gaat of het uitbrengen op een veldwedstrijd ze wil altijd gaan!
Bizz is heeft een heupuitslag HD - A en is vrij van erfelijke oogafwijkingen.
Wilt u de stamboom en/of gezondheidsuitslagen van Bizz bekijken klik dan "hier" wilt u de vijf generatie stamboom van Bizz bekijken klik dan "hier" om naar de pedigree database te gaan van de Engelse Springer Spaniel Club Nederland.